Zdravlje vašeg srca: Savjeti i preporuke

Možda se osjećate nesigurni kako unaprijediti svoje srčano zdravlje, ili možda čak i ne osjećate hitnost da djelujete odmah. U ovom blogu, želimo vam podijeliti informacije o važnosti brige o srčanom zdravlju, posljedicama neaktivnosti i kako Cardiofit koktel može biti vaš saveznik u očuvanju zdravlja vašeg srca.

Često nam zdravlje srca nije na vrhu liste prioriteta

Život je brz, pun izazova i često nam zdravlje srca nije na vrhu liste prioriteta. Možda već osjećate blage simptome poput umora ili kratkog daha, ali ih zanemarujete. Veoma je važno djelovati na vrijeme. Zašto?

Na alarmantno stanje ukazao je istaknuti kardiolog Elmir Jahić: “Oboljenja cirkulatornog (kardiovaskularnog, op.a.) sistema su vodeći uzrok smrti i zastupljene su sa 45,1 % u ukupnom broju umrlih od svih uzroka smrtnosti (10.449 umrlih osoba). Poređenja radi, u svjetskim razmjerama taj procenat je znatno niži i iznosi oko 29 %. To znači, da se oboljenja od kojih se ubjedljivo najviše umire kod nas, mogu značajno bolje prevenirati, dijagnosticirati na vrijeme i kvalitetnije liječiti.” (Izvor klix.ba)

Kardiovaskularne bolesti se često razvijaju neprimjetno, a mogu imati fatalne posljedice. Faktori rizika uključuju visok krvni pritisak, visok holesterol, dijabetes, gojaznost, i neaktivan način života. Ove bolesti nisu samo medicinski problemi; one utiču na kvalitetu vašeg života, vašu sposobnost da uživate u aktivnostima sa porodicom i prijateljima, i vašu ukupnu dugovječnost.

Ne ignorišite probleme

Ignorisanje ovih upozorenja i odgađanje akcije može dovesti do ozbiljnih posljedica, uključujući srčani udar, moždani udar, pa čak i smrt. Srčane bolesti mogu ograničiti vaše dnevne aktivnosti, smanjiti vašu neovisnost i uzrokovati hronične zdravstvene probleme koji utiču na svaki aspekt vašeg života.

Ovo je jedan od načina da djelujete preventivno

Koristite Cardio fit koktel dva puta dnevno, po trideset ml. ujutro i uveče poslije jela razblažen sa vodom i osjetit ćete pozitivnu promjenu.

Osim što je kliničkom studijom u kojoj je učestvovalo 500 pacijenata dokazano da praksa konzumiranja ovog koktela pozitivno djeluje na smanjenje lošeg holeserola, krvnog pritiska i gojaznost, u nastavku su i komentari korisnika koji su imali priliku koristiti ovaj koktel.

Šta korisnici kažu o Cardio fit koktelu


Rezultate kliničke studije pročitati klikom ovdje.

Na koji način djeluje Cardio fit koktel

Cardio fit koktel djeluje na vaše zdravlje na nekoliko ključnih načina:

  1. Pomaže u regulaciji krvnog pritiska zahvaljujući sastojcima poput limuna i divljeg bijelog luka, koji jačaju krvne žile i potiču zdravu cirkulaciju.
  2. Smanjuje loš holesterol u krvi koristeći prirodne sastojke poput divlje jabuke, koji sadrži posebne kiseline i polifenole koji čiste krvne žile od nakupljenih masnoća.
  3. Pomaže u smanjenju tjelesne težine i visceralnih masnoća koje obavijaju unutrašnje organe, obično u predjelu struka, stimulirajući metabolizam i povećavajući potrošnju energije u tijelu, a sve to uz pomoć zdravih, prirodnih sastojaka.

Kombinacija ovih koristi čine Cardio fit vrlo efikasnim dodatkom prehrani za očuvanje vašeg kardiovaskularnog zdravlja.

Kada možete očekivati rezultate

Za optimalne rezultate djelovanja koristite CardioFit 6 nedjelja, dva puta dnevno, po trideset ml. ujutro i uveče poslije jela razblažen sa vodom. Nakon toga nastavite sa uzimanjem doze jednom dnevno poslije jela. Vaš organizam će vam biti zahvalan.

Kako možete naručiti ili kupiti Cardio fit

Naručite odmah ovdje i dostavit ćemo paket na vašu adresu. Sada možete iskoristiti promotivnu cijenu i dobiti šest bočica za 90 KM, uz besplatnu dostavu. Ako želite samo da probate CardioFit proizvod, jedna bočica je 15,00 KM, ali imajte na umu da je isporuka 10,00 KM.

Također, proizvod možete potražiti u svim apotekama. Moguće je da pojedine apoteke nemaju proizvod odmah na stanju. U tom slučaju apoteka ga može poručiti za vas da dođe u apoteku i da preuzmete po dolasku. U ovisnosti od politike cijena same apoteke, cijena proizvoda može blago odstupati od cijena na našoj web stranici, koja je 15,00 KM.

U slučaju alergija na neke od komponenti proizvoda ili sumnji zbog posebnih zdravstvenih stanja, preporučujemo konsultaciju s vašim ljekarom prije korištenja.

Naručite Cardiofit koktel
i osnažite svoje srce i tijelo!

Jedno pakovanje (500 ml.)

15 KM

+ 10 KM dostava

Paket od 6 pakovanja po 500 ml.

90 KM

+ Gratis dostava

Naručite Cardiofit koktel i putem brojeva telefona ili emaila